Courses

The courses are performed only in the territory of Bulgaria and according to Bulgarian laws. This page is available only in Bulgarian.

(Български)

Курс "Монтьор на асансьори"

Курсовете за асансьорни монтьори (техници) се провеждат съгласно Наредба N:3 от 17.01.2001 г., съгласно която завършилите успешно курса придобиват съответната степен (първа, втора или трета) за която кандидатстват по професионална квалификация " Монтьор по Монтиране, Поддържане и Ремонтиране на Асансьори".

Списъка с необходимите документи, как да се запишете и информация относно какви права имат отделните степени, можете да видите тук!

(Български)

Новини


- Изпита за Курс 29 се отлага. Причината в въвеждане на карантинен режим в Технически Университет-София до 29.03.2020г. Изпита ще бъде насрочен за първата възможна дата след отпадане на карантината. Извиняваме се за причинените неудобства! Ще ви държим в течение!

Петък, 13 Март 2020г.


-  Започна записване на кандидат-курсисти за профеционална квалификация "Монтьор по поддържане и ремонтиране на асасьнори" (Курс 30). За повече информация вижте тук или се свържете с нас.
 

Вторник, 18 Февруари 2020г.


-  Продължава записване на кандидат-курсисти за профеционална квалификация "Машинист на мостови и козлови кранове". За повече информация се свържете с нас.
 

Понеделник, 13 Януари 2020г.